09.02.23 - 06:09 Uhr

Bedrijfsprofiel

                                              

Api Nederland BV is in 2013 van start gegaan met als vestigingsplaats Oldenzaal. Ons team bestaat uitsluitend uit mensen die al jarenlang ervaring hebben in ICT distributie en aangetoond hebben dat ze zich prima weten te handhaven in deze markt. Samen met de medewerkers van onze moedermaatschappij in Baesweiler, opgericht in 1994, en haar toeleveranciers zijn we meestal in staat om de juiste invulling te geven aan de behoeftes en wensen van onze klanten. Hierbij staan samenwerking en flexibiliteit voorop, zowel richting onze klanten als leveranciers.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel omdat we van mening zijn dat mensen nog steeds het verschil maken als het gaat om een succesvolle samenwerking. 
Met een assortiment van meer dan 60000 artikelen van circa 350 leveranciers zijn we veruit de breedste ICT distributeur in Nederland. Dagelijks worden er bestellingen verstuurd vanuit het centraal magazijn in Baesweiler naar onze klanten in Nederland. Uiteraard stellen wij het ook op prijs om onze klanten persoonlijk te ontmoeten. Jaarlijks staan we dan ook op de IFA en organiseren met enige regelmaat de API Hausmesse en zijn we graag bereid om bij u langs te komen op  de zaak als dat wenselijk is.